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IRINOX
History

Irinox was founded in Corbanese (Treviso, Italy) in 1989 and is known all over the world as the leading manufacturer of blast chillers and shock freezers.
Our appliances are entirely manufactured in our 9,000 sq m facilities near Treviso in north eastern Italy.
As a pioneer in developing the concepts of blast chilling and high-quality food preservation in the catering, confectionery, ice cream, bread-making and food industries, Irinox has always invested in continuous research and improvement of its technology, becoming the ideal partner of the most important food professionals and companies all over the world.
Innovative in spirit, over the years Irinox has developed a leading edge line of industrial blast chillers and shock freezers, proposing revolutionary concepts that have set market benchmarks.
Irinox has already installed more than 40,000 machines and distributed its equipment in more than 80 countries.

1989년에 코바네스에 의해 설립된 이리녹스는 블라스트 칠러 & 쇼크프리저의 선두주자입니다.
9,000㎡에 달하는 이태리 북쪽에 있는 트레비소에서 모든 appliances들이 제조되고 있습니다.
케이터링, 제과, 아이스크림, 빵 제조 및 식품 산업에서 블라스트 칠링과 고품질 식품 보존의 개념을 개발하는 선구자로서, Irinox는 항상 그것의 기술의 지속적인 연구와 개선에 투자하여 전 세계의 가장 중요한 식품 전문가들과 회사들의 이상적인 파트너가 되었습니다. 

개혁적인 정신으로, 지난 세월동안 이리녹스는 블라스트 칠러와 쇼크프리저의 엣지있는 라인을 개발해왔습니다.
이것으로, IRINOX는 시장 벤치마크를 설정한 혁신적인 개념을 제안해 왔습니다.
IRINOX는 이미 40,000 대 이상의 기기를 설치했으며, 80개국 이상의 국가에서 판매되고 있습니다.

BLAST CHILLING AND SHOCK FREEZING
  • 01 BLAST CHILLING

    IRINOX의 BLAST CHILLING, 즉 급속냉각은 음식의 변질을 막고,산화를 멈추고, 세균 특히 박테리아의 증가를 막아줍니다.
    IRINOX 칠링은 모든 시작온도에서부터 제품의 중심부를 +3도까지 90분내에 내려주며, 심지어 끓어오르는 온도에서의 음식의 특성도 유지시켜줍니다.

    BLAST CHILLING
  • 02 SHOCK FREEZING

    IRINOX의 SHOCK FREEZING은 중심부가 -18도까지 고속스피드로 내려갈 수 있도록 냉동시켜 해동 후에도 음식의 구조를 해치지 않는 미세 결정이 형성되어 맛과 향의 프로파일을 유지할 수 있습니다. 오래 보존할 수 있으며, 신선한 제품과 가장 비슷할 수 있도록 도와줍니다.

    SHOCK FREEZING